Marraskuun kuulumisia

31.10.2022

Talvi lähestyy ja ilmat viilenee, mutta perhekahviloissa tarkenee kyllä!

Oravanpesällä on ollut hyvin toimintaa ja marraskuullekin on kaikkea kivaa tulossa. Saamme tiloihimme ke 16.11. valokuvaajan (Seppälän valokuvaamo), jolta voi tilata vaikka joulukorttteja. Muistathan ilmoittautua mahdollisimman pian. 

Kävijöidemme pyynnöstä Hoitopiste Keijunkuu on tulossa esittelemään toimintaansa marraskuun aikana. Seuraathan ilmoitteluamme, niin tiedät tarkemmin koska. 

Kesä-syyskuussa syntyneille laihialaisille vauvoille ja heidän perheilleen pidetään vauvatapaaminen 1.11. Tapaamisissa pääsee tutustumaan saman ikäisten vauvojen perheisiin ja meidän MLL:n tiloihin, Oravanpesälle, Ampujantie 1. 

Paljon toivottu Ipana-kirppis järjestettiin juuri ja tapahtuma oli onnistunut. Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille, ilman teitä emme voisi järjestää mitään. Olette tärkeitä! Seuraava tapahtuma onkin Näy Pimeässä -tapahtuma, joka järjestetään Laihian kirkonkylän pururadalla, yhteistyössä muiden yhdistysten ja yhteisöjen kanssa, lauantaina 19.11. 

Marraskuun aikana tulee olemaan myös lastenhoito-ilta , piparkakkujen leivontaa ja ruokaviikko, viikolla 47. 

Muistakaa myös MLL Laihian yhdistyksen syyskokous ma 14.11., jonne kaikki ovat tervetulleita. Nähdään ja mukavaa loppuvuotta!